Tom Ford verkoopt zijn artistieke super ranch voor 75 miljoen dollar

redactie 11 aug 2016 Entertainment

Hij is een van de coolste gasten van onze planeet en hij heeft een big ass asociaal vette ranch. Die hij weliswaar gaat verkopen, maar dat biedt weer perspectief voor de medemens. We hebben het over Tom Ford.

De Amerikaan die roem verwierf als modeontwerper en ook voetstappen zette als filmregisseur, producent en scenarioschrijver. In zijn loopbaan verdiende Tommie een shitload of cash, waar hij onder andere een vette, uit de kluiten gewassen ranch van kocht in Nieuw Mexico.

Het artistieke optrekje is gebouwd door de Japanse architect Tadao Ando en behelst meer dan 20.662 vierkante meter aan grond. Dan krijg je er gelijk een filmset gratis bij, want een western dorpje zit er gewoon bij het Cerro Pelon Ranch inbegrepen (zie de twee foto’s hieronder). 

Kun je misschien wel herkennen, want films als Silverado en Cowboys and Aliens zijn daar opgenomen.Maar het meest indrukwekkend is natuurlijk het sicke rijk van meneer Ford. Het goede nieuws? Staat te koop! Tom heeft zijn landgoed bij de makelaar staan voor het lieve sommetje van 75 miljoen dollar. Iemand interesse?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Reageer op artikel:
Tom Ford verkoopt zijn artistieke super ranch voor 75 miljoen dollar
Sluiten