Toffe microgames in stijl van bekende series en films

redactie 23 nov 2016 Gokken

Games koppelen aan films of series is natuurlijk tof. Dat denken ze bij Polder Casino ook. Ze hebben sinds kort een paar microgaming spellen in de aanbieding. De spellen zijn gebaseerd op Battle Star Galactica, Jurassic Park, Game of Thrones en Terminator 2.

Battle Star Galactica
Weer eens wat anders dan de standaard fruitmachines. Je krijgt het gevoel dat je een code aan het kraken bent, met al die cijfers en getallen. Er staan ook een paar kenmerkende foto’s tussen van de serie. Sommige afbeeldingen veranderen ook in een paar toffe scènes. Hier te spelen.

Jurassic Park
Hetzelfde geldt voor de koning onder de dinofilms Jurassic Park. Er zitten een paar brute soorten dino’s in de game die jij natuurlijk zoveel mogelijk op een rijtje moet zien te krijgen. De plaatjes veranderen ook weer in beelden en met een Wild foto kun je extra punten scoren. Hier te spelen.

Game of Thrones
Helaas geen personages uit Game of Thrones. Wij zien Daenerys Targaryan graag langs onze ogen voorbij rollen, maar helaas. Verder is alles wel geheel in Game of Thrones stijl. Je ziet bijvoorbeeld de wapens van verschillende families voorbij komen. Hier te spelen.

Terminator 2
Hierin zit alles wat je verwacht. Als je Arnold Schwarzenegger met zijn hippe zonnebril ziet, ben je eigenlijk al tevreden. De getallen zijn in deze versie ingeruild voor kaartsymbolen en last but not least; Sarah Connor. Hier te spelen.

Reageer op artikel:
Toffe microgames in stijl van bekende series en films
Sluiten