De TMC Dumont is de futuristische motor van de toekomst

Redactie 15 jul 2018 Machines

Speculeren over de toekomst blijft interessant. Hoe zal alles eruit zien? Wat is de mode? Hoe ver is de technologie? Zijn we nog op aarde over miljoenen jaren? Allemaal vragen waar we het antwoord niet met zekerheid op kunnen geven maar wel berekende ideeën over kunnen hebben. Soms is het ook gewoon tof om iet futuristisch te bouwen, iets anders te doen dan dat we vandaag de dag gewend zijn. Zoals de TMC Dumont motor.

We vinden de Tron motor al dik maar deze TMC Dumont is van een ander niveau. Een motor uit de toekomst, daar doet het ons aan denken. Terwijl het in werkelijkheid gewoon Tarso Marques, een auto monteur, met zijn wilde en bijzondere ideeën is.

Tarso de lijpe motor customiser

Alles wat we nodig hadden was een grote motor, een wild idee en een gek die het wou uitvoeren. We zien een reusachtige motor die het hele gevaarte voortstuwt terwijl Tarso door de straten racet. Tarso is een Braziliaanse motor en auto customiser die met het idee voor het voertuig op de proppen kwam. Met zo een voertuig sla je overal grote ogen, we moeten meer over futuristische designs gaan nadenken want dit is super tof. Alhoewel we ons wel afvragen of hij er zo een sprong mee kan maken als deze sprong die Travis Pastrana deed in Las Vegas. Check de video hierbeneden om de TMC Dumont in actie te bewonderen:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De TMC Dumont is de futuristische motor van de toekomst
Sluiten