Tinder-chick maakt powerpointpresentatie van haar datingprofiel

Redactie 27 okt 2017 Entertainment

We swipen massaal van links naar rechts en andersom. Tinder, Happn, Inner Circle, de onlinedatingsapps domineren vaak de telefoons van wanhopige singles. En we hebben allemaal wel even zo’n fase gehad.

Daarbij zijn we allemaal bij dat cruciale punt aangekomen waarbij je jezelf moet gaan omschrijven. En dat ook nog eens op een manier waarbij een potentieel datefiguur moet denken, ja, met jou wil ik verder kletsen. Je bent hoogstwaarschijnlijk tig profielen tegengekomen met simpel een beschrijving van leeftijd, werk en hobby’s, maar ook profielen waar enorm veel creativiteit aan te pas is gekomen.

Van die omschrijvingen waar je direct van moet schaterlachen terwijl je in de stiltecoupé zit. Daar houden we van. De 19-jarige Krista uit Canada hoort ook bij deze creatieve online-dating-grappenmakers. Zij creëerde niet alleen een lekker sarcastische omschrijving van haarzelf, nee ze zette een heuse PowerPointpresentatie in elkaar. Als je hier doorheen  bladert, kan het niet anders dat je een glimlach op je gezicht krijgt. Zo zet ze onder andere in haar referenties dat een random Reddit-gebruiker “I’d cum inside her” reageerde. Reden genoeg om Krista naar een match te swipen! Goeie reminder ook, dat jouw datingprofiel ook wel een boost kan gebruiken.

 

Bored Panda

Reageer op artikel:
Tinder-chick maakt powerpointpresentatie van haar datingprofiel
Sluiten