Til je Snapchat game naar een hoger niveau met deze 11 hete dames

webredactie 12 feb 2016 Girls

Het is altijd heerlijk om na een lange dag werken Snapchat open te gooien en naar van die fijne snaps van modelen met een grote bos hout voor de deur te kijken. Toch is het knap lastig om achter de Snapchat naam van dat ene heerlijke model te komen en dat is aardig kut. Geen zorgen, we helpen je een handje met elf dames die je op Snapchat moet hebben.

 

1. Emily Ratajkowski

Het 24-jarige model is bekend geworden door met het parmantige borstjes in de clip van Robin Thick’s Blurred Lines in 2013 en ze is er niet minder lekker op geworden.

Snapnaam: @emrata

2. Iskra Lawrence

Dit plus-size model is de perfecte reclame voor de dames met rondingen. De knappe chick met een heerlijk stel billen is een hele goede thuiskomer. Bekijk hier meer dampende foto’s van deze schoonheid.

Snapnaam: iskralawrence

3. Pia Mia

De 21-jarige Pia Mia uit Guam is aan het doorbreken als zangeres en model. Met haar lieve koppie maakte ze cover videos op YouTube en binnen no-time zat ze in de studio met o.a. Chris Brown en Tyga.

Snapnaam: princesspiamiap

4. Kylie Jenner

De jongste chick uit de Jenner family is pas 18 jaar maar dat zou je niet zeggen. De jongedame is hard aan de weg aan het timmeren, staat op magazine covers en ziet er heerlijk uit.

Snapnaam: @Kylizzlemynizzl

5. Lindsey Kevitch

 

BBQ

Een foto die is geplaatst door èl | rae (@lindseykevitch) op

Het Amerikaanse model is in trek en heeft al samengewerkt met o.a. Terry Richardson. Wij begrijpen wel dat ze zo gewild is. Mama mia!

Snapnaam: @lraeex3

6. Sahara Ray

Deze in Australië geboren blonde bikini-babe is bij ons al bekend. Naast een fijn lichaam heeft ze ook haar eigen bikinilijn, lees hier wat wij over haar te schrijven hadden en bekijk nog wat heerlijke foto’s Sahara.

Snapnaam: sahararay

7. Romee Strijd

De prachtige Nederlandse dame is Victoria’s Secret Angel en een waardige opvolger van Doutzen Kroes. Ze heeft voor alle grote modehuizen gelopen en is heel geliefd bij ons.

Snapnaam: romees.

8. Rosie Huntington-Whitely

Het Engelse model begon haar road to fame bij Victoria’s Secret als lingerie en is nu te zien als actrice op het witte doek. Ze was afgelopen jaar te zien in Mad Max en we kunnen geen genoeg krijgen van de Britse Schone.

Snapnaam: rosiehw

9. Amina Blue

Nadat ze werd gecast voor de modeshows van Kanye West is Amina immens populair geworden en kwam haar modellen carière van de grond.

Snapnaam: aminablue1

10. Bella Hadid

De jonge socialite uit L.A. is een bekende in het modellencircuit en siert vaak op covers van modebladen. Ze is vaak te vinden met de Kardashians en is het meisje van The Weekend.

Snapnaam: babybels777

11. Charlotte McKinney

Charlotte is bekend van de dampende reclame van Carls Jr. van de vorige editie van de superbowl en sindsdien is ze niet meer te stoppen. We hebben eerder al wat heerlijke foto’s van de rondborstige babe online gegooid en die check je hierrrr.

Snapnaam: CharlotteMcKinn

Reageer op artikel:
Til je Snapchat game naar een hoger niveau met deze 11 hete dames
Sluiten