Tieners geven gruwelijk ‘project X’ feestje door in te breken in te koop staand huis

Redactie 21 okt 2017 Entertainment

Er gaat niets boven een dik huisfeest met liters aan drank en de vetste beats. Natuurlijk kan daar vrouwelijk schoon niet  aan ontbreken. Je weet wel, zo’n feest waarbij je de volgende morgen altijd weer een ravage aan troep aantreft, dat doe je natuurlijk wel in je eigen huis of dat van je maten. Deze lui hadden wel hele grote ballen en zagen een te koop staand huis in Colorado als een uniek kansje.

Inbreken in iemand huis en dan aan 1 miljoen dollar aan schade veroorzaken is niet bepaald je dagelijkse portie onschuldig kattenkwaad. Deze tieners zijn niet bang maar wel behoorlijk dom om het illegale feestje te filmen en dan ook nog eens te delen op Snapchat. Tja, we zullen maar zeggen dat lef met den domme komt.

De arme man uit Colorado kwam thuis om vervolgens een onbetaalbare troep aan schade aan te treffen. Waar moet het heen met de wereld. Je kunt niet eens even rustig je huis te koop zetten en op een korte reis gaan. Dat betekent dus je huis barricaderen met booby traps als je stulpje te koop staat en je even weg wilt gaan. De politie gebruikt nu de beelden van Social media om de identiteit van de brutale koters op te sporen.

Reageer op artikel:
Tieners geven gruwelijk ‘project X’ feestje door in te breken in te koop staand huis
Sluiten