Mila Kunis is hilarisch in 007 parodie: The Spy Who Dumped Me

Redactie 24 mrt 2018 Entertainment

Zoals we allemaal ondertussen wel weten heeft James Bond in elk stadje een ander schatje. De womanizer verslindt elke film wel 2 a 3 Bondgirls. In de 007 parodie The Spy Who Dumped Me zien we de andere kan van het verhaal. Mila Kunis wordt gedumpt door haar vriendje die later een geheim agent blijkt te zijn. Dit is de comedy waarvan we niet wisten dat we erop zaten te wachten.

Verhaal ‘The Spy Who Dumped Me’

Duidelijk een film, want A) Mila Kunis wordt er in gedumpt en B) die iemand blijkt een geheim agent te zijn. Twee redenen die nooit in het echte leven zouden voorkomen, want welke debiel zou Mila Kunis dumpen? Ze is helemaal gebroken, staat haar ex vriendje (gespeeld door Justin Theroux) opeens op de stoep. Mila haar personage woont samen met BFF Morgan (gespeeld door Kate McKinnon) en hebben geen idee wat ze met de situatie aan moeten. Het ex vriendje is dus een spion en wordt achtervolgd door een bende van assassins, voor ze het weten moeten ook de twee vrouwen op de vlucht wat voor een hoop actie en hilariteit zorgt.

Cast

Naast Mila Kunis, Kate Mckinnon en Justin Theroux spelen ook Sam Heughan ()utlander), Gillian Anderson (The X-files) en Hasan Minhaj (The Daily Show) een rol in de film. De film werd geschoten in meerdere grote steden door Europa heen. Zo zijn er scènes in Praag, Berlijn en ons mooi eigen Amsterdam.

Chemie

De chemie tussen Mila en Kate is erg sterk, ze zijn een grappig duo en ook in het echt lijken de twee goed met elkaar te kunnen opschieten. Beide dames staan dan ook bekend als twee comedy actrices en hebben een boel ervaring in dit genre. Mila speelde bijvoorbeeld in Ted, Bad Moms en Friends with Benefits en Kate speelde in Office Christmas Party, Ghostbusters 3 en Masterminds.

De film krijgt ook lovende kritieken en positieve reacties op test screenings. Vanaf 3 augustus is ‘The Spy Who Dumped Me’ te zien in de bioscoop. Trailertje check je hieronder!

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Mila Kunis is hilarisch in 007 parodie: The Spy Who Dumped Me
Sluiten