The Situation van Jersey Shore hangt een gevangenisstraf van 15 jaar boven het hoofd

Redactie 18 jan 2018 Entertainment

Als je de afgelopen jaren wel eens MTV hebt gekeken, dan kan het niet anders of je kent The Situation van Jersey Shore. Het leven zit even tegen voor playboy met Italiaanse roots, want Mike Sorrentino (zoals hij in het dagelijks leven heet) hangt een gevangenisstraf van liefst 15 jaar boven het hoofd. 

The Situation moet wellicht achter de tralies omdat hij belastingfraude zou hebben gepleegd. Deelname aan Jersey Shore heeft hem financieel gezien geen windeieren gelegd, want tussen 2010 en 2012 zou Mike zo’n 8,9 miljoen dollar hebben verdiend. Mike en zijn broer Marc zouden schuldig zijn aan het verdoezelen van een shitload of money.

Volgens de regering hebben de Sorrentinos een ingewikkeld plan in elkaar gedraaid. Zo zouden ze meerdere bankrekening hebben en daarmee flink gesjoemeld hebben om het voor de belasting achter te houden. Het is eigenlijk moeilijk te geloven dat iemand als The Situation slim genoeg is voor dergelijke praktijken. Daarom is het ook weer niet gek dat hij tegen de lamp is gelopen.

Jersey Shore Wtf GIF - Find & Share on GIPHY

Waar The Situation mogelijk voor 15 jaar moet brommen, daar hangt zijn broer Marc zelfs 25 jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Gelukkig hebben ze een gym in de bajes, dus die gasten zullen zich vast wel vermaken. Het zou wel een flinke domper zijn voor MTV, want Jersey Shore zou weer een nieuwe seizoen krijgen met de originele cast.

Jersey Shore The Situation GIF - Find & Share on GIPHY

Foto: MTV

Reageer op artikel:
The Situation van Jersey Shore hangt een gevangenisstraf van 15 jaar boven het hoofd
Sluiten