Jessica Biel moordt erop los in Netflix-serie: The Sinner

Redactie 14 nov 2017 Entertainment

Als je net als de rest van Nederland door Stranger Things 2 geraced bent, is het nu inmiddels weer tijd voor de volgende. Afgelopen week verscheen The Sinner, de nieuwe huiveringwekkende serie waarin Jessica Biel een doorgeslagen moeder speelt en op klaarlichte dag een man zonder reden neersteekt. Zeg je plannen voor de komende dagen maar af en gooi een zak popcorn in de magnetron, dit ga je in een ruk uitkijken. 

In The Sinner is te zien hoe een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde man heeft doodgestoken. De sympathieke rechercheur, die Bill Pullman speelt, probeert het mysterie te ontrafelen. Tegen een beetje bloed moet je wel kunnen want de serie zou volgens recensies, ‘de meest gewelddadige scene ooit’ bevatten. Nou hebben we de eerste aflevering bekeken en daarmee wordt behoorlijk overdreven, maar grof is het zeker.

Naast dit stukje bloedvergiet is het vooral een intrigerende en spannende serie waarin je op zoek gaat naar het motief van de moord. Tot nu toe is er één seizoen opgenomen met acht afleveringen. Met 8,0 op IMDB en 94% op Rotten Tomatoes doet ‘ie het  ‘ie het meer dan uitstekend bij het grote publiek. Alleen al voor Jessica de moeite waard natuurlijk.

Reageer op artikel:
Jessica Biel moordt erop los in Netflix-serie: The Sinner
Sluiten