The Origami House is een epische droomvilla op Mallorca

redactie 9 apr 2016 Entertainment

De eerste lentedagen zijn gearriveerd, en dat doet verlangen naar meer. Mocht je altijd een lekker zonnetje op je bolletje willen dan moet je een huisje in een warm regio aanschaffen. Lekker zonnetje, terrasje en rokjes. Een optrekje in bijvoorbeeld Mallorca. Je hoeft gelukkig niet te zoeken naar een huisje want wij hebben al een hele dikke crib gevonden: The Origami House.

Dit is echt een crib waar je wilt wonen! Genieten met uitzicht op het centrum en op de kustlijn van Palma de Mallorca. Wanneer je zin hebt om even balletje te slaan zit je ook ideaal. Op vijf minuten rijden bevind zich een golfbaan met maar liefst 63 holes. Daar raak je dus ook niet zo snel op uit gekeken. Qua ligging is dit huis dus echt perfect. Zee, strand, golfbaan, vliegveld en de stad op minimale afstand.

Maar nu het belangrijkste: Het huis zelf. Het Origami House 679 m2 groot en staat op een perceeltje van 2.139 m2. Deze mansion bevat vijf slaapkamers en allen hebben een fantastisch uitzicht door het gebruik van veel ramen. Elke slaapkamer heeft ook een privé badkamer. Dat is wel zo lekker. Verder is het terras echt te vet. In samenwerking met het strakke zwembad, waar Ambilight uiteraard niet mag ontbreken, kun je optimaal chillen.

Nu alleen nog de kosten van dit ideale optrekje. Voor een bedrag van €4,9 miljoen kan het Origami House van jou zijn. Als je kijkt wat je er voor terug krijgt is dat niet heel gek.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Reageer op artikel:
The Origami House is een epische droomvilla op Mallorca
Sluiten