The Odyssey van Bandit9 is de ultieme op maat gemaakte motorfiets uit de toekomst

Redactie 16 dec 2017 Machines

De laatste tijd zijn we helemaal in to the future op het gebied van tweewielers. Eerder zagen we al de brute concept creaties van Barbara Custom Motorcycles en de BMW R110R. Maar uiteindelijk blijven dat slechts schetsen van de tekentafel. Wel de meest realistische en waanzinnige vormgeving, maar een echte brullende motor ontbreekt. Na de futuristische Honda Racer, kunnen we ons op maken voor een volgende bike uit de toekomst.

We hebben je al verteld over de aangepaste “Dark Side” Harley van de gekke genieën bij Bandit9. Het lijkt erop dat ze zichzelf opnieuw hebben overtroffen met de lekker makende nieuwe Odyssey. Dit visueel verbluffende beest wordt aangedreven door een brullende 1400cc V-Twin of een stille maar opwindende dual-drive elektrische motor. De keuze is aan jou. Ga je voor de groene aandrijving van de toekomst of voor het heerlijke gebrul uit het verleden? Geen moeilijke keuze wat ons betreft.

Wanneer je op het brute stalen monster plaats neemt, vormt het zadel met hoge-dichtheidsschuim zich naar je lichaam en wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Stap uit en het comfortabele zitje krijgt zijn oorspronkelijke vorm weer terug, precies in lijn met het slanke beeld van de Odyssey. Volgens Bandit9 gebruikt de, op vliegtuigen geïnspireerde, Odyssey elektronica uit de luchtvaart om je rit optimaal te controleren en de weg te wijzen. Hiervoor wordt een doorzichtig LED-display geprojecteerd van onder de tank en verdwijnt wanneer het voertuig is uitgeschakeld. Er zullen er maar slecht negen worden gemaakt, dus voor de echte bikermouse die geïnteresseerd is, laat het dan onmiddellijk aan Bandit9 weten.

Foto’s: Bandit9

 

 

Maxim

Reageer op artikel:
The Odyssey van Bandit9 is de ultieme op maat gemaakte motorfiets uit de toekomst
Sluiten