The Mummy gaat weer ouderwets groot spektakel bieden

Redactie 4 apr 2017 Entertainment

De tweede trailer van het imponerende epos The Mummy is opgedoken en dat gaat ons niet in de koude kleren zitten. De actiekraker laat een zwoegende Tom Cruise zien die het duistere, eeuwenoude kwaad moet gaan bestrijden.

Filmproducent Universal Studios heeft zo zijn eigen superhelden en schurken, Wolf Man, Frankenstein en Invisible Man zijn hier voorbeelden van. The Mummy is het volgende paradepaardjes die is komen opdraven om mensen de bioscopen in te trekken

Charlie Mars GIF - Find & Share on GIPHY

In de nieuwste beelden komen we meer te weten over de achtergrond van het verhaal. Tom Cruise stuit op een tombe die duizenden jaren onder het Egyptische zand bedolven is geweest. Binnenin ligt de kwade prinses Ahmanet, gespeeld door Sofia Bouttela, te wachten totdat iemand zo dom is haar te bevrijden.

Deze boze dame is eeuwen geleden in de tombe gestopt om de bevolking te beschermen tegen haar duistere kanten. Nu avonturier Cruise haar meeneemt naar Londen barst de hel natuurlijk los. Dit geeft onze Tom wel weer de mogelijkheid zich van zijn beste kant te laten zien, hij is immers nog vrijgezel.

Vanaf 19 juni is The Mummy te zien op het witte doek.

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
The Mummy gaat weer ouderwets groot spektakel bieden
Sluiten