Gigantisch prehistorische haai in nieuwe The Meg doet ons kippenvel bezorgen

Redactie 10 apr 2018 Entertainment

De kralige dode ogen die je hongerig aanstaren, die vlijmscherpe tanden en het vermogen om jou aan gort te scheuren: haaien. We zijn er dol op als ze in films verschijnen. In The Meg krijgen we te maken met een haai van een andere categorie.

Acteur Jason Statham heeft op land al menig tegenstander verslagen. Natuurlijk allemaal op zijn eigen brute wijze. Onder water hebben we deze überman nog niet gezien. Hij zal zijn diepste angst gaan zien in de diepe donkere oceaan.

Megalodon

Nee, we zullen geen achtervolgingsscènes zien waarin Jason een Russische onderwaterpiloot op de hielen zit. Dit keer gaat het om een uitgestorven prehistorische haai die hij moet verslaan. Als je de trailer hebt gezien, veeg je wat zweetdruppels weg en ben je blij dat dit soort haaien niet in onze wereld leven, maar niets is minder waar. Dit soort haaien leven niet meer, maar hebben ooit echt bestaan. Ze worden megalodon genoemd en stierven ongeveer 1,5 miljoen jaar geleden uit. Het blijven fucking creepy beesten die haaien en dat maakt deze film heel angstaanjagend. Bioscoopmomentje waard. Daarover gesproken, ‘ie komt uit op 10 augustus in 2D en 3D.

Reageer op artikel:
Gigantisch prehistorische haai in nieuwe The Meg doet ons kippenvel bezorgen
Sluiten