Nieuw karakter ‘The Kollector’ van Mortal Kombat 11 is genadeloos bloederig

redactie 10 apr 2019 Entertainment

Wij op de redactie zijn alles behalve preuts, maar de nieuwe trailer van Mortal Kombat 11 is zo realistisch bloederig, dat we voor het eerst een afbeelding hebben moeten Photoshoppen met een blur-effect. De graphics in deze game zijn bruut. Het nieuwe karakter The Kollector is harteloos en meedogenloos. Even als aantekening: mocht je nogal gesteld zijn op je organen, vermijd deze gast dan direct. Als The Kollector aangeeft dat de kop eraf is, dan bedoelt ‘ie dit waarschijnlijk in letterlijke vorm.

Karakters Mortal Kombat

The Kollector is de meest recente toevoeging aan het brede raster van karakters in de MK-reeks. De bevestigde karakters voor deeltje 11 zijn onder anderen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion en nu ook The Kollector. Onder invloed van megaklojo Shao Kahn, doet The Kollector precies wat hem aanbevolen wordt. Sta je in zijn weg? Dan zijn jouw ingewanden weg.

Met zijn vier puntige armen en valse lampion, slaat hij je helemaal de getver in, tot je een poging waagt om op te staan. Dan zijn de rapen pas echt gaar. Mortal Kombat ligt vanaf 23 april in de schappen en komt uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Wie trouwens pre-ordert, krijgt Shao Kahn als speelbaar personage. Check de trailer op eigen risico.

Reageer op artikel:
Nieuw karakter ‘The Kollector’ van Mortal Kombat 11 is genadeloos bloederig
Sluiten