The Grand Tour gaat extreem in seizoensfinale in Mozambique

Redactie 17 feb 2018 Entertainment

The Grand Tour is alweer aanbeland bij de laatste aflevering van het tweede seizoen. zien we de drie goedlachse Britse autoliefhebbers de meest gekke, overweldigende en stomme dingen doen. In de preview van de seizoensfinale van het tweede seizoen wordt het weer lachen geblazen. Zo gaan ze vis vervoeren op een hele speciale manier waarbij ze proberen de wereld te voeden.

Mozambique heeft te kampen met hongerproblemen. De mannen van The Grand Tour wilt dit probleem oplossen door hun eigen draai hieraan te geven. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot. Ze komen erachter dat aan de kust van Mozambique een overheersend aantal vissen te koop is. De uitgelezen kans om de inwoners van het Afrikaanse land te voorzien van het leven in de zee.

Ze bedenken alle drie een manier om door middel van een voertuig naar keuze de vis bij de populatie te brengen. Zoals we de drie gekken kennen, gaat dat niet zonder slag of stoot. De promo bevestigd heel veel hilariteit. Ze gaan met elkaar de challenge aan wie het meeste en snelste vis kan transporteren door Mozambique. Richard Hammond gaat zo te zien met een extreem aantal blauwe plekken eindigen. Wat een gasten zijn dit toch ook.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
The Grand Tour gaat extreem in seizoensfinale in Mozambique
Sluiten