The Grand Tour komt met een racegame

Redactie 22 aug 2018 Entertainment

Sinds Clarkson, Hammond en May aan hun nieuwe avontuur begonnen zijn, hebben ze al twee übervette seizoenen achter de rug. Toch lijkt dat niet genoeg, want nu komt Amazon ook nog eens met een game over The Grand Tour. Dus straks kun jij zelf driften in je BMW M4, racen in je rode Ferrari en van een berg rollen in een bloedsnelle Rimac.

Inderdaad, het is de bedoeling dat jij de scènes uit de show gaat spelen. Hoe dit er precies moet komen te zien is nog niet helemaal duidelijk want tot nu toe is er alleen nog maar een trailer van de game gelanceerd. Toch is niet iedereen even enthousiast over het spel. De graphics in de trailer doen namelijk meer denken aan de Game Boy die je in de jaren ’90 tevoorschijn toverde dan een moderne, high-end game naar de huidige maatstaven.

Nu denk je wellicht ‘oh cock’, maar niet getreurd. De mannen zijn momenteel ook aan het filmen voor het derde seizoen van de autoshow. Dus ook als de game een flop wordt kunnen wij ons verheugen op een nieuw seizoen vol chaos. Wij kijken er in elk geval alvast naar uit!

Reageer op artikel:
The Grand Tour komt met een racegame
Sluiten