Netflix komt met een tweede seizoen van The End of The F***ing World

Redactie 22 aug 2018 Entertainment

Begin dit jaar sprong iedereen aan boord van de hypetrain genaamd The End of The F***ing World. Dit gebeurde nadat Netflix de serie online knalde. Na lang aandringen van alle fans heeft Netflix nu besloten een tweede seizoen te maken. En daar zijn wij de ze natuurlijk hartstikke dankbaar voor, want deze serie is serieus tof (en een beetje naar).

Het tweede seizoen maakt Netflix in samenwerking met het Britse Channel 4. Het eerste seizoen van de serie werd in 2017 nog voordat het op Netflix kwam op de Britse tv uitgezonden. Toen werd er gek genoeg vrij matig op gereageerd. Netflix had er iets meer vertrouwen in en heeft de serie begin dit jaar beschikbaar gesteld op hun site. Toen pas brak de hype rondom de serie los. Het vertraagde enthousiasme heeft er wellicht voor gezorgd dat Netflix het besluit voor het maken van een tweede seizoen zo lang op zich heeft laten wachten. Maar ja, boeiend, het tweede seizoen komt er en daar gaat het uiteindelijk om.

De Britse serie gaat over James, gespeeld door Alex Lawther, die denkt dat ‘ie iemand moet vermoorden. Samen met Alyssa, gespeeld door Jessica Barden, gaat James op roadtrip. Het eerste seizoen eindigde cliffhanger waar je u tegen zegt. We hopen dat die in het tweede seizoen beantwoord wordt. Hoe het tweede seizoen er precies uit komt te zien is nog niet bekend. Wat we gelukkig wel weten is dat ook dit seizoen door Charlie Covell geschreven wordt.

 

Reageer op artikel:
Netflix komt met een tweede seizoen van The End of The F***ing World
Sluiten