Volgende week opent The Best ‘Dam Bar in de Heineken Experience

Redactie 24 nov 2017 Entertainment

Nederland kent vele merken om trots op te zijn. Maar misschien wel de allerbekendste van allemaal is Heineken. Ga naar een uitgestorven Chileens dorpje in het Andesgebergte en ze verkopen het. In Amsterdam staan er dan ook altijd meterslange rijen voor de Heineken Experience. Nu heb je extra reden om ernaartoe te gaan, want vrijdag opent daar The Best ‘Dam Bar.

De muren van de nieuwe bar dragen de geschiedenis van Heineken al sinds 1933 met zich mee. In de vergistingstanks van de voormalige brouwerij aan de Stadhouderskade, bevindt zich vandaag de dag het vers geopende ‘Best ‘Dam Bar’. Een toffe, industriële plek waar de oude betonnen muren met restanten van de stalen onderdelen van de tanks nog zichtbaar zijn. Je kunt zelfs nog in de 18 metershoge silo’s kijken, wanneer je in de bar omhoog kijkt.

The Best 'Dam Bar

Een mooie plek om een feestje te vieren! Het goede nieuws is dat ook gewoon kan. Geen gesjouw met kratjes bier, niet moeilijk doen met een dj-booth, je hoeft niet je wc schoon te maken na afloop. Wordt allemaal voor jou gefixt. De ideale plek om jouw feestje te geven dus. Check heinekenexperience.com om te reserveren.

Aanstaande vrijdag zal de The Best ‘Dam Bar worden geopend met een dikke party met DJ Ome Kev achter de knoppen die met een speciale R&Beer special op de proppen komt. Dat wordt glijen, met de billen schudden en goudgele rakkers nuttigen. Het is een invite only party, maar je kan altijd proberen een plekje te bemachtigen door een mailtje te sturen naar rsvp.experience@heineken.com. Zet jij je alvast even aanwezig op het Facebook-event? Drinken we daar samen een biertje. En anders moet je gewoon binnenkort de Heineken Experience bezoeken met je vrienden, sowieso een aanrader.

Win!

Natuurlijk zijn we je gulle vriend, want we mogen vier kaarten voor de Heineken Experience weggeven. Tag de drie maten met wie je dit bieravontuur wilt beleven in de comments op Facebook, kiezen wij er een winnaar uit. Toi toi toi!

The Best 'Dam Bar
Foto: Heineken Experience
Foto: Heineken Experience
The Best 'Dam Bar
Foto: Heineken Experience

In samenwerking met Heineken Experience

Reageer op artikel:
Volgende week opent The Best ‘Dam Bar in de Heineken Experience
Sluiten