Test hoeveel zieke en ranzige shit je aan kan met ‘Run The Gauntlet’

Aan de oppervlakte lijkt het internet een gezellige plek vol met vrienden en leuke kattenplaatjes, maar wie wel eens wat verder googled heeft weet dat het er in de diepe krochten een stuk minder gezellig aan toegaat. Als je ooit websites zoals rotten.com en liveleak hebt bezocht weet je waar we het over hebben. Voor al die mensen is er nu de ultieme uitdaging om te zien hoeveel je aan kan. Iemand is namelijk zo ziek geweest om de meeste heftige filmpjes op het internet te verzamelen en deze op volgorde van heftigheid te zetten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is op play te klikken en te zien hoe ver je kan komen voordat je de boel onderkotst.

Het begint nog redelijk onschuldig met een vrouw die haar arm breekt tijdens een potje armworstelen en Johnny Knoxville die met een papiertje het velletje tussen zijn tenen insnijdt. Het wordt daarna alleen maar erger en kijk je naar kotsende Japanse chicks en een mislukte goochel truc waarbij een mes vol door een hand gaat. Niks gaat te ver en voor je het weet zie je hoe een baby onder de trein komt, en dat noemen ze nog maar ‘easy level 7’. De maker van deze misselijkmakende compilatie wil anoniem blijven en dat lijkt ons wel verstandig. 

FHM ging de uitdaging aan, maar echt ver kwamen we niet. Iedereen die wel een sterke maag heeft of heel gedisciplineerd is kan op runthegauntlet.org de uitdaging aangaan. Wij zijn benieuwd hoe ver jullie komen. Laat het effe weten in de reacties en bij welke video je stop hebt gezegd.

Reageer op artikel:
Test hoeveel zieke en ranzige shit je aan kan met ‘Run The Gauntlet’
Sluiten