Tenacious D kondigt nieuw album en nieuwe tour aan

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

The D is totally back! Twee weken geleden meldden de helden al dat ze bezig waren met een soort nieuwe Tenacious D and the Pick of Destiny film, maar nu is er echt groot nieuws. The D is back en ze komen met een nieuw album dat dit jaar nog uitkomt. Daarna gaan ze op tournee.

Ze maakten dit allemaal bekend in een typische Tenacious D video op hun social mediakanalen. Hoe, wat en wanneer, niemand weet het. Alleen al het nieuws dat de heren naar jaren stilte terug zijn, doet ons weer helemaal goed. De voorverkoop van Rage Kage en Jables gaat morgen al in. Check hun hele vernieuwde website even. Dat nieuwe album, daar ga je geen spijt van krijgen. Geloof ons. De tour die ze aankondigen, gaat helaas alleen door de Verenigde Staten. Daar zal vast in 2019 nog een Europese tour aan vast worden geknoopt. De twee zijn hier ook immens populair.

Hun laatste album, Rize Of The Fenix, kwam uit in 2012. Dat is al even geleden en dus zijn we toe aan nieuw werk. We verheugen ons nu al op dit komische duo.

Reageer op artikel:
Tenacious D kondigt nieuw album en nieuwe tour aan
Sluiten