TeeVee biedt je de dikste live sportwedstrijden (plus films en series) in een handig kastje

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Eredivisie staat eindelijk weer op het punt van beginnen! Een jaar lang mogen we weer genieten van de mooiste potten van onze geliefde nationale cluppies. Gaat Feyenoord dit jaar eindelijk eens verrassen? Kan Ajax revanche nemen op PSV? Of gaat PSV dit jaar wederom met de titel aan de haal? Het wordt spanning en sensatie! 

Je kunt natuurlijk voor een paar honderd euro een seizoenskaart kopen. Je kan ook gewoon voor het eenmalige bedrag van 100 euro een handig multimediakastje van TeeVee aanschaffen. Kun je alle live sportwedstrijden vanuit je luie stoel checken. Biertje in de hand, borrelnootje op het tafeltje naast je. Da’s genieten hoor. Niet alleen de Eredivisie, TeeVee biedt bijvoorbeeld ook de het Engelse voetbalgeweld van de Premier League aan.

En dan wordt het helemaal mooi, want naast de mooiste sportwedstrijden kun je ook nog eens genieten van topseries als Game of Thrones, True Detective en Breaking Bad en spiksplinternieuwe bioscoopfilms als Ant-Man, Jurassic World en Mad Max: Fury Road. Ja ja, met TeeVee heb je dus eigenlijk een Netflix-account, Sport1-abo en een unlimited bioscoopkaart ineen. En dat door maar een keer 100 euro te lappen. Wil je zo’n kastje hebben? Hier kun je zo’n chill kastje van TeeVee bestellen.

Reageer op artikel:
TeeVee biedt je de dikste live sportwedstrijden (plus films en series) in een handig kastje
Sluiten