Tabac geeft je alle middelen om als gentleman voor de dag te komen

Redactie 20 okt 2015 Entertainment

In de geschiedenis van de mensheid heeft er nog nooit iemand een vrouw geregeld met huidschilfers op z’n gezicht, een zwerverbaard en of door te ruiken naar een bezwete, natte Golden Retriever. Je kan dus maar een beetje verzorgd voor de dag komen vriend. Gelukkig is Tabac Original er om de man te redden. Zij  serveren een hele lijn waarmee je gelijk helemaal klaar bent op het gebied van crèmetjes en luchtjes. Alle ingrediënten die jou tot dat onweerstaanbare gerecht te maken. Wij geven je hier de vier magische stappen om de perfect gentleman te worden die zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de status van z’n persoonlijke verzorging.

Stap 1: Cleaning
Je hebt drie keer gesnoozed en bent nog een beetje slaapdronken. Je stapt natuurlijk niet zo je in je kleren van gister, gooit wat gel in je haar en springt op de fiets. Een beetje man doucht elke ochtend. Met alleen water red je het niet, dus een goede douchegel is een minimale vereiste. Tabac heeft daarvoor de Gentle Men’s Care Sensitive. Een 3-in-1 verzorgingsformule voor je gespierde torso, je knappe gezicht en je glanzende haarbos. Drie voor de prijs van één gast, tel uit je winst. De douchegel is lekker fris, dynamisch en een perfecte warming-up op de scheerbeurt die komen gaat.

Stap 2: Shaving
De trend van de baard begint langzaam weer een beetje weg te sijpelen. Veel vrouwen geven bovendien de voorkeur aan een paar verzorgde wangetjes. Dat wil zeggen: gladgeschoren of een klein stoppelbaardje. Het oogt toch het meest fresh. De milde scheergel van Tabac is verrijkt met aloë vera, heeft 0% alcohol en voorziet de huid van een filter dat als een harnas dient tegen microverwondingen. Geschikt voor alle ridders met of zonder gevoelige huid.

 

Stap 3: Care
Je hebt je geschoren en ziet er weer pico bello uit. Het enige wat nog rest is een stukje nazorg. Je huid heeft een flinke optater gekregen van die scheeurbeurt, dus een after shave lotion is een bijzonder puik plan. De men’s skincare van Tabac is een absolute aanrader. De stimulerende aftershave heeft een cooling effect, verfrist, verzorgt en vermindert scheer- en huidirritaties. Een beetje lotion en je mannenhuid wordt weer helemaal zen. Take care voor jezelf brother. Je moet je nog wel effe een zalfje op je huid knallen. Hebben ze de vochtinbrengende crème voor. Trekt in zonder zo’n vette shine op je face achter te laten en geeft je gezicht de broodnodige energieke uitstraling. Done? Nu ben je bijna klaar om de deur uit te gaan.

Stap 4: Fragnance
Zijn we nog wat vergeten? Ja man. Allereerst spuit je natuurlijk zure zweetlucht verdrijvende onder je oksels. De deo van Tabac heeft een 24-uurs bescherming, dus daar kan je een etmaal mee doen. Tenzij je naar een concert van The Chemical Brothers gaat. Maar naast je woest aantrekkelijke kop is je ticket naar menig vrouwenslaapkamer natuurlijk een lekker geurtje. De eau de toilette van Tabac is van high quality, heeft een straigt-forward, stylish design, ruikt fris en zorgt dat je helemaal het mannetje bent. Nu pas ben je de gentleman die klaar is om de dag te rocken. Doe je best vriend!

Een, meerdere of alle Tabac producten in huis halen? Moet je hier zijn!

 

Reageer op artikel:
Tabac geeft je alle middelen om als gentleman voor de dag te komen
Sluiten