Succesvolle dj’s van de Swedish House Mafia zijn weer terug bij elkaar

Redactie 26 mrt 2018 Entertainment

Op 24 maart 2013 traden de mannen van de Swedish House Mafia voor het laatst samen op tijdens het Miami Ultra festival. Dit was de laatste show van hun ‘One Last Tour’ tournee. Vijf jaar en één dag later komen ze op hetzelfde festival weer samen. Knijp in je handjes, want Sebastian Ingrosso, Axwell en Steve Angello maken hun comeback als de Swedish House Mafia.

Na vijf jaar solo te zijn gegaan kwam de Swedish House Mafia gisteren weer samen op het Miami Ultra festival. De drie dj’s hebben besloten na vijf jaar gewerkt te hebben aan andere projecten, dat het weer tijd was om de succesvolle dj-groep terug te brengen.

Afgelopen 5 jaar zonder ‘Swedish House Mafia’

Sebastian Ingrosso en Axwell traden de afgelopen vijf jaar samen op onder het dj-duo Axwell ^ Ingrosso. Steve Angello streefde de afgelopen jaren een solocarrière na. Hoewel ze alle drie nog steeds aan de top van de dj-scene stonden, evenaarden ze bij lange na niet het succes dat ze met zijn drieën beleefden. Vandaar dat het weer tijd is om dit fenomeen terug te brengen, de magie te laten vliegen en weer potdomme veel goede muziek te breien.

Succesen

Swedish House Mafia groeide vanaf 2008 snel uit tot een van de populairste dancegroepen in de gehele wereld. Zo waren ze de eerste dj’s die een concert op Madison Square Garden New York geheel wisten uit te verkopen.

We weten dat ze weer samen zijn, helaas nog niet wanneer we de nieuwe muziek kunnen verwachten. Wil jij zien hoe dat eraan toe ging op Ultra Miami? Bekijk de video hieronder:

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Succesvolle dj’s van de Swedish House Mafia zijn weer terug bij elkaar
Sluiten