Sushi liefhebbers kunnen dit weekend los op het Sushi festival Joy

Redactie 9 jun 2017 Entertainment

Ben jij ook zo dol op een klompje rijst met een strookje rauwe vis eroverheen, gedoopt in een bakje sojasaus? Sushifanaten kunnen zich vandaag helemaal uitleven op het Sushi Festival Joy in Den Haag.

Dit weekend zal het Westbroekpark in de hofstad worden omgetoverd tot een walhalla waar vlijmscherpe Japanse koksmessen de stukken tonijn en zalm aan flarden snijden, om er vervolgens een heerlijk hapje van te maken.

Dat klinkt goed hè? Nou! Het water loopt ons al in de mond als we denken aan een appetijtelijke portie yakitori, kleurrijke california rolls of een de classic sashimi tonijn. Naast eten en drinken kun je de fijne kneepjes van het vak leren tijdens diverse sushiworkshops aangeboden, of de Japanner in jezelf ontwaren door de microfoon te pakken in het enige karaokehotel. Anders kun je altijd nog een potje yoga meedoen, een massage pakken en afdansen bij de dj. Dolletjes.

Mocht je dit weekend niet kunnen, wees niet getreurd, want het sushi festival keert deze zomer nog twe keer terug. Van 25 tot en met 27 augustus strijkt het Aziatische circus neer in Den Bosch, en een paar weken later (van 15 tot en met 17 september) in Maastricht. Chopsticks erbij en gaan met die inside out ebi furai. Jī ji dāru!

Reageer op artikel:
Sushi liefhebbers kunnen dit weekend los op het Sushi festival Joy
Sluiten