Nieuw superjacht staat garant voor jaloerse blikken

Redactie 22 mrt 2017 Entertainment

Als vermogend man moet je tegenwoordig een boot hebben, anders hoor je er gewoon niet meer bij in de internationale jet set wereld. Het liefst heb je een exemplaar dat zowel verschrikkelijk luxueus is, maar ook voldoet aan persoonsverheerlijking. Je bent immers een baasje als je genoeg geld hebt voor een exclusief superjacht.

De Italiaanse botenbouwer Mauro Giamboi ontwierp met deze gedachte de imposante boot met de toepasselijke naam Ego. Het vaartuig is van alle gemakken voorzien, zoals we mogen verwachten bij een superjacht, en heeft een bijzonder ontwerp. Mauro heeft in het verleden al van zich doen spreken door met baanbrekende designs prijzen binnen te slepen voor zijn tekenkwaliteiten. Gelukkig is er op het dek genoeg ruimte om een leger modellen te laten deksletten.

De Ego is een combinatie tussen een catamaran en een jacht. Het telt vier gastenverblijven die jou het gevoel geven dat je het helemaal gemaakt hebt en er is ruimte voor zes stafleden. Het is natuurlijk ondenkbaar dat je op zo’n boot zelf gaat koken.

Om geen modderfiguur te slaan aan de Franse zuidkust is de Ego voorzien van een flinke motor die het gevaarte met gemak 40 km per uur laat varen. Als vanzelfsprekend kunnen de scheepsbouwers het jacht afstellen op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Het rijke leven is een feest.

Hi Consumption

Reageer op artikel:
Nieuw superjacht staat garant voor jaloerse blikken
Sluiten