Deze video vertelt ons welke superhelden we kunnen terugverwachten in Avengers 4

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

De toekomst van het Marvel universum bivakkeert in moeilijke tijden na Avengers: Infinity War. We moesten gedag zeggen tegen een aantal van onze favoriete bijzondere schepsels met superkrachten; dat vonden we niet altijd even leuk. Nu heeft het YouTube account, Looper, uitgevogeld welke helden we kunnen terugverwachten in het Avengers 4. Wat blijkt, een lichte geruststelling.

Na het verlaten van de bioscoopbanken brandt er een vurige vraag op onze lippen: ‘Wie gaan we terugzien in Avengers 4?” Want een boel van onze favorieten gingen in Avengers: Infinity War onderuit. Een slechte zaak voor alle diehard fans waar wij soms toch wel onder behoren.

Looper

Het nieuwe Avengers deel zal rond mei 2019 uitkomen. Wat we erover weten is dat het verhaal verder gaat waar Avengers 3 is geëindigd. YouTube-channel Looper zocht alle details uit waardoor we een goed idee krijgen wie er terugkeert in Avengers 4. Opgepast, spoiler alert!

Wederkeer

Zoals we kunnen zien keren toch een boel van onze favorieten karakters terug. Ook een aantal zoals Hawkeye en Ant-Man, die we niet in Avengers 3 zagen, lijken weer op het witte doek te gaan verschijnen. Ook een Spiderman en een Black Panther zouden moeten terug keren. De films Black Panther en Spiderman: Homecoming leverden teveel geld op om die personages te laten gaan. Goed nieuws, we kunnen iedereen gebruiken in de strijd tegen de almachtige Thanos.

Foto: Marvel 

Reageer op artikel:
Deze video vertelt ons welke superhelden we kunnen terugverwachten in Avengers 4
Sluiten