Check dit nieuwe super-de-luxe hotel in Dubai met twee sicke zwembaden op het dak

redactie 19 mrt 2019 Entertainment

In Dubai worden de grootste, hoogste en luxste gebouwen uit de grond gestampt alsof het niets is. Het land waar rijtjeshuizen niet bestaan en waar de Range Rover Velar voor hun ongeveer hetzelfde is als de Volkswagen Up! voor ons. Ook dit keer zijn ze weer lekker bezig geweest met de bouw van een ultra luxe hotel. Een flink staaltje bouwkunst van 75 verdiepingen.

Het SLS Dubai Hotels & Residences is voorzien van alles wat je nodig hebt. Wil je een duik in een prachtig zwembad en tegelijkertijd smullen van een prachtig uitzicht over de stad? Geen probleem. Kies maar één van de twee Infinity-zwembaden op het dak. Genieten van moderne kunst in je hotelkamer? Komt voor de bakker! Heerlijk eten in een prachtig restaurant? Zoek niet verder. Thermische ruimtes met stoombaden, dompelbaden, ontspanningsruimtes, een full-service trimsalon, een ultramoderne fitnessruimte en twee buitenterrassen. Je vindt het allemaal in dit super-de-luxe hotel.

SLS Dubai Hotels & Residences

Mocht je wat geld overhouden in de vakantie van 2020 dan raden we je zeker aan om een bezoekje te brengen aan dit prettige vakantieadresje. Bij binnenkomst kan je meteen effe de lift nemen naar de sky-lobby op de 71steetage. Prachtig uitzicht gegarandeerd. Mocht je nog niet omvergeblazen zijn (kleine kans), dan is het zeker een goed idee om eens in je hotelkamer te gaan kijken. Eenmaal aangekomen wil je er nooit meer weg, gegarandeerd. Wat een luxe. Wat het je precies moet gaan kosten, dat weten we nog niet. Maar de ‘City of Gold’ kennende, zal het geen euroknallertje zijn.

Foto’s: she

Reageer op artikel:
Check dit nieuwe super-de-luxe hotel in Dubai met twee sicke zwembaden op het dak
Sluiten