Dit zijn de 7 koninklijkste Super Bowl reclames van 2018

Redactie 4 feb 2018 Entertainment

Jongens, vandaag is het weer zover: The Super Bowl. Een van de hoogtepunten in het jaar van de sport. Niet alleen daarvoor zitten wij met een 5 kilo zware bak popcorn voor de buis, we verheugen ons ook op de pauze. De Super Bowl reclames raken ieder jaar weer een nieuw record van awesomeness aan.

Als je de reclames zelf wilt zien tijdens de pauze, no big deal. Lees dit artikel dan vooral niet verder. Of zoals we bij menig serienieuws zullen zeggen, spoiler alert! Wij hebben de 7 vetste commercials voor je onder elkaar gezet die we vandaag te zien krijgen. Maak maar alvast een zak chips en een fles bier open want dit wordt weer genieten.

1. Bud Light ‘Bud Knight’

Halleluja! Wat een dikke reclame. Bier, gevechten, zwaarden en humor in één video, dit moet de reclame van Super Bowl 2018 worden. Geen reclame komt aan deze zieke special effects. Game of Thrones meets beer, we like!

2. Amazon Alexa ‘Alexa Loses Her Voice’

In de Verenigde Staten is Alexa dé toekomst. ‘Alexa, breng me een biertje’, tja zover is het nog niet, maar dat ding kan wonderen verrichten, niet normaal. Wij moeten het nog zien met dit apparaat, maar in Amerika zijn ze er zeker van, dit is de toekomst. De reclame is by the way ook erg goed.

3. Avocados From Mexico ‘#GuacWorld’

Even je verstand op nul met deze aparte reclame. De humor zit er wel in en het is allemaal best wel random. Zo zie je maar dat het leven geen zin meer heeft als er geen chips en WIFI meer was. WTF-reclames werken trouwens wel. Kennen jullie nog de reclame van Puppymonkeybaby?

4. Mountain Dew en Doritos ‘Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice’

Zet de twee grootste acteurs en helden in de Amerikaanse filmindustrie bij elkaar en je hebt een super reclame. Peter Dinklage (Game of Thrones) en Morgan Freeman (God) maken gehakt van elkaar in deze epische battle. Met deze epische commercial brengen ze de twee merken wel heel dik op de markt.

5. M&M’s ‘Human’

We hebben nooit geweten dat Danny DeVito zoveel op de rode M&M leek. Dat maakt deze commercial wel geniaal. Naast de brute reclame’s hebben we ook een moment fun nodig. M&M’s slaagt gigantisch goed met deze advertorial.

6. Pringles ‘Wow’

Je ultieme smaak Pringles samenstellen, dat smaakt naar meer. Deze reclame mag dan niet zo dik zijn als de rest, maar de dosis WTF aan het einde hebben we wel onthouden. Goede zet, maar het blijft een beetje weird. Deze reclame zal het vast goed doen tijdens de wedstrijd. *Pakt een doos Pringles*

7. Michelob Ultra ‘I Like Beer’

Dit moet de topsong van 2018 worden als je ons moet geloven. Puur de waarheid vertellen in een halve minuut, daar kan Donald Trump nog wat van leren. Eigenlijk gaat deze reclame nergens over, maar ons heb je al. I LIKE BEEEEER.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 koninklijkste Super Bowl reclames van 2018
Sluiten