Suicide Squad wordt badass actiespektakel en een beuker van een bioskraker

Redactie 14 jul 2015 Entertainment

Met Batman v Superman: The Dawn of Justice krijgen we volgend jaar al gegarandeerd een filmklapper op ons bioscoopbordje, maar Suicide Squad wordt van minstens dezelfde epische proportie. Warner Bros heeft zojuist de eerste echt goeie trailer onthuld, omdat iemand op de Comic Con in San Diego de trailer met z’n tellie had gefilmd en dit op de webs had gezet. Vond Warner Bros niet tof, dus gooiden ze ‘m maar gelijk in high quality op YouTube.

In Suicide Squad creëert de overheid een speciale task force bestaande uit superschurken die het kwaad moeten gaan bestrijden. De badass task force bestaat uit o.a. The Joker, Deadshot en Harley Quinn. En ja, als je die gasten op pad stuurt dan kun je een gewelddadige bedoening verwachten.

De film herbergt nogal een sterrencast. Met onder andere Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney’s en Joel Kinnaman hoef je over acteerprestaties geen zorgen te maken. Daarnaast zien we in de trailer voor het eerst Jared Leto in actie, de opvolger van Heath Ledger als The Joker. Qua vrouwelijk schoon met Margot Robbie sowieso geen gebrek, maar model Cara Delevingne doet ook gezellig mee in de vorm van Enchantress. Kan niet anders of dit wordt een bioskraker van jewelste. Wij kijken er in elk geval vol verwachting naar uit.

Reageer op artikel:
Suicide Squad wordt badass actiespektakel en een beuker van een bioskraker
Sluiten