Subaru WRX STI is de baas over helse Bobsleebaan

Redactie 20 mrt 2017 Entertainment

Een van de meest spectaculaire wintersporten is toch wel het Bobsleeën. Er is behoorlijk wat moed voor nodig om op een grote slee plaats te nemen en met een rotgang naar beneden te glijden terwijl het gevaarte extreem schuine bochten afwerkt op een paar kleine schaatsen.

Bij Subaru leek het marketingteam het wel een goed idee om te gaan Bobsleeën in het rustieke Zwitserse St. Moritz Altijd leuk en staat garant voor een schouwspel. Het was echter wel de bedoeling om met een Subaru WRX STI over de baan heen te scheuren! Gelukkig hadden ze snel een idiote coureur gevonden die het geen probleem vond om zijn leven op het spel te zetten.

Met spijkers beslagen banden moeten ervoor zorgen dat de rally-auto nog wat grip heeft op de gladde baan, dit lijkt te werken. Het circuit is zo smal dat de racer alles op alles moet zetten om de auto enigszins heelhuids beneden te krijgen, dit lukt met onmogelijke stuurmanskunsten toch nog redelijk goed! Dit zou een nieuw nummer moeten worden bij de Winterspelen van 2018.

Reageer op artikel:
Subaru WRX STI is de baas over helse Bobsleebaan
Sluiten