StukTV houdt 12 uur durende YouTube live show

De zeer populaire mannen van het YouTube kanaal StukTV houden woensdag 21 oktober een marathon show van maar liefst twaalf uur aaneengesloten. Nog nooit eerder zond een YouTube kanaal in Nederland zo lang achter elkaar live uit.

De show start om 09:00u in Groningen en eindigt precies twaalf uur later. Tijdens de show doen de presentatoren Giel, Thomas en Stefan allerlei opdrachten en geven ze ieder uur prijzen weg aan kijkers. Tevens komen er diverse bekende gasten, waaronder Fajah Lourens, Igmar Felicia, Eddy Zoëy en Tony Jr.

Presentator Giel: “We hebben onlangs de serie Roadtrippers gemaakt voor RTL 5 en online, maar twaalf uur achter elkaar live TV maken daar komt nog wel wat meer bij kijken!”. De YouTube uitzending is volledig interactief; kijkers kunnen middels social-media mee bepalen wat de presentatoren gedurende de live-stream allemaal gaan doen. Uiteraard zijn fans ook welkom om naar de studio in de Media Markt in Groningen te komen. “We hebben zelfs een letterlijke prijzenregen, als we op een knop drukken valt er een prijs van vier meter hoog naar beneden” aldus Stefan van StukTV.

Het YouTube kanaal StukTV heeft inmiddels meer dan 750.000 abonnees en is vooral bekend om video’s waarin ze opdrachten uitvoeren die de kijkers iedere week mogen bepalen. Check de live-stream hieronder.

Reageer op artikel:
StukTV houdt 12 uur durende YouTube live show
Sluiten