Studentenfeest is zo intens dat de hoeveelheid alcohol in de lucht boven de legale limiet was

redactie 11 mrt 2016 Entertainment

Huisfeestjes zijn altijd de leukste manier om iets te vieren. Of om iets niet te vieren. Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden voor een huisfeestje is, het is namelijk altijd gezellig. Hoe veel feestjes je ook in huiselijke kring hebt meegekmaakt, het was zeker niet zo bizar als het feest dat Tyler Steinhardt laatst gaf. De 22-jarige student had ruim 200 minderjarige drinkers op bezoek en er werd zo veel alcohol naar binnen gegooid dat de lucht in het huis een promillage van 0.9 bedroeg. Als je daar een paar keer goed zou inademen dan zou je niet door een blaastest heen komen.

Het studentenhuis in Bethesda, Maryland was zo vol en zorgde voor zo veel overlast dat de buren de politie inschakelde. Typisch. De politie moest uiteindelijk 30 blauwe uniformen optrommelen om het huis te ontruimen. In eerste instantie werden de agenten buitengesloten door de dronken belhamels maar wisten toch binnen te komen. Wat ze daar aantroffen is vergelijkbaar met hoe een gemmideld slagveld in de middeleeuwen eruit gezien moet hebben.

De agenten troffen op de begane grond al zo’n 200 dronken feestgangers aan en toen hadden ze nog niet eens boven of in de kasten en onder de bedden gekeken. De woning was gemarineerd in alcohol en van de lucht in het huis werd je zelfs dronken. De festiviteit gaat flink in de kosten lopen. Naast de schade aan het huis krijgt Tyler ook nog eens een gigantische boete voor het verschaffen van drank aan minderjarigen. De politie heeft na de inval 110 minderjarigen geteld en met een boete van 2.500 dollar per tiener komt het prijskaartje uit op een slordige 275.000 dollar. Wanneer is het volgende feestje Tyler?

Reageer op artikel:
Studentenfeest is zo intens dat de hoeveelheid alcohol in de lucht boven de legale limiet was
Sluiten