Studente gaat op bezoek bij een Cheetah die wel een lekker menselijke hapje lust

Redactie 27 apr 2017 Entertainment

Het is en blijft een risico om met de grote katachtigen een stevige knuffelsessie te houden. Vooral in Azië kan je het ‘risicoloos’ doen maar dan zijn die beesten wel tot aan hun ballen toe verdoofd. Sneu voor die beesten en een beetje voor jou. De meest indrukwekkende beesten van de aardbodem liggen als een schoothondje voor hun uit staren en dat is dan weer totaal niet indrukwekkend. Wat kan je dan wél doen? Nou, naar een reservaat gaan waar ze ‘guided cheetah encounters’ aanbieden. Voor de MBO’ers onder ons: onder begeleiding cheeta’s ontmoeten. Maar dát, gaat uiteraard iets vaker mis…

Dat heeft dit schattige studentje ondervonden. Het moment is eindelijk daar, ze gaat de cheetah van dichtbij bekijken en daar blijkt de cheetah dus totaal geen zin in te hebben. Het enige wat het meisje kan doen is schreeuwen uit angst terwijl de trainers het beest proberen te corrigeren.

Oh en om nog even het punt te versterken dat het altijd een risico blijft om met deze beesten te chillen. Dit gebeurt er als je je rug naar ze keert. “Don’t turn your back on me, biatch.”

Reageer op artikel:
Studente gaat op bezoek bij een Cheetah die wel een lekker menselijke hapje lust
Sluiten