Stranger Things-fans kunnen binnenkort Upside Down in het echt meemaken

Redactie 7 apr 2018 Entertainment

Eigenlijk klinkt dit niet heel positief. De Upside Down is een tierelier van geweld, dood en verderf en jij kan dat binnenkort allemaal in real-life aanschouwen. Toch willen we dit allemaal en weten we stiekem dat dit gewoon mega awesome gaat worden. Stranger Things is gewoon goud.

Alles wat uit het brein van de Duffer Brothers komt is tot nu toe in goud verandert. Stranger Things is een immens groot succes en dat bewijst maar weer toen we zagen dat de kindsterren 7 keer zoveel gaan verdienen. Holy shit! Om het succes te vieren, zijn de makers bezig met een heus Upside Down doolhof, klinkt goed toch?

Horror Nights

Universal Studios komt met een soort haunted house gebaseerd op Stranger Things. Dit hele feest wordt georganiseerd vanwege de Halloween Horror Nights, klinkt weer lekker creepy. Samen met de Duffer Brothers hebben ze een aantal doolhoven in elkaar geflanst om jou eens flink de stuipen op het lijf te jagen. Althans, dat is de bedoeling dan. Niet dat we straks midden in het doolhof meeten met Dustin. Zou wel geweldig zijn trouwens.

Retourtje USA?

“Van het krankzinnige Hawkins National Laboratory onder The U.S. Department of Energy tot het huis van de Byers opgesmukt met kerstverlichting en het Upside Down-bos: de huiveringwekkende doolhoven zullen verrassingen en onverwachte twists met zich meebrengen”, aldus Universal. Dat moet dus voor heel veel awesomeness zorgen, dat moet wel. Het enige nadeel is dat de doolhoven te vinden zijn in Hollywood, Orlando en Singapore. Retourtje USA dan maar?

Reageer op artikel:
Stranger Things-fans kunnen binnenkort Upside Down in het echt meemaken
Sluiten