Gast scheurt op brute wijze in z’n zelfgebouwde 300cc drift trike over het strand

redactie 7 okt 2018 Machines

De Amerikaanse knutselkoning Steve Hessick heeft deze bizarre drift trike gebouwd. Stiekem droomt elke man ervan een keer op zo’n opgevoerde driewieler rond de racen, maar als er dan ook nog de motor uit een KTM 300 in ligt, wordt het helemaal een feest.

Tweetakt racemonster

Het fietsje veranderd dan in een wheelie-trekkend beest. Een groot, leeg strand is een uitermate geschikte plek om je bouwwerkje te testen. Om niet alleen maar spinnende achterwieltjes te hebben, heeft Steve een setje wielen met grote flappen op z’n tweetakt drift trike geschroefd. Die bijten zich dan zo goed mogelijk vast in het strandzand.

Racen tegen buggybezitters

In deze gruwelijk vette video legt de bouwbaas even uit welk sleutelwerk er allemaal nodig was om dit snelle karretje in elkaar te zetten. Hij zegt zelfs dat ‘ie z’n best gaat doen z’n bouwproject straatlegaal te krijgen. Het blijft Amerika, dus het zou ons niks verbazen als het ‘m nog lukt ook. Als het Steve niet lukt kan ‘ie in ieder geval nog wel, net als in deze video, op het strand blijven racen tegen buggybezitters.

Reageer op artikel:
Gast scheurt op brute wijze in z’n zelfgebouwde 300cc drift trike over het strand
Sluiten