Stoute Jongens en Meisjes: Hoe ik tijdens een onenightstand genomen werd met een voorbinddildo

redactie 4 dec 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we verhaal van Nathalie, zij had een hele leuke wintersportvakantie in Zwitserland. Dit had ze mede te danken aan de bijzondere powers van de blonde Liv. Deze week het verhaal van Rick. Hij had een dronken avondje met de bloedgeile Tessa. Tessa wilde de seks nog spannender maken door een wel heel bijzonder element aan de vrijpartij toe te voegen.

Zit je dan met je laptop in de intercity van Groningen naar Zwolle. De reis gaat net zo traag als mijn oma’s scootmobiel, dus besloot ik maar eens het een en ander op papier te zetten. Het is een verhaal waar ik me voor schaam, maar ik volg deze rubriek al een tijdje en het is toch anoniem dus why the fuck not.

Relatie uit

De studententijd is voor vele mensen een zogenaamde gedoogperiode. Ik doe daar nu zelf ook aan mee en dat bevalt me nog altijd prima (op de katers na). Hoewel mijn drankgebruik tot voor kort nog wel meeviel. Je hebt het zogenaamde kantelpunt nodig. Nou die kreeg  ik hoor. Mijn vriendin dumpte mij een tijdje geleden na een lange relatie. Dikke prima, tranen natuurlijk en veel drank om de emoties te beheersen. Dat was toch net effe wat moeilijker dan verwacht. Ik moest weer back on track, dus Rein, een goede vriend van mij zei dat ik echt weer eens moest gaan stappen. Stappen als single is namelijk heel anders dan wanneer je aan de ketting ligt.

Alcohol

Daar stond ik dan op zaterdagavond zo’n chemisch luchtje op m’n bakkes te smeren. Lekker hoor, lokgeuren. We zijn niet heel veel anders dan de dieren, hoewel zij geen deodorant en andere shit gebruiken. Ik pakte mijn fiets om richting Rein te fietsen. Nuchter, fier en trots, met frisse tegenzin om weer terug het jachtveld in te gaan. Toch mooi, hoe je jezelf al die onzin kan aanpraten. De deur ging open en daar stond mijn grote vriend te smilen, terwijl het rook alsof hij juist onder zuil jeneverlucht was vandaan gekropen. Het was whisky. Mij een zorg: alcohol is alcohol.

Interesse

Na vele uren van drank, epische rock-anthems en gezwets sprongen wij uiteindelijk op onze fietsen richting de stad. Dat ging sneller dan verwacht, want voor ik het wist stond ik al met een biertje in mijn hand in een of andere nachtclub. De muziek die ze daar draaiden kan ik me niet herinneren, maar volgens mij was het van die kauwgomballenhouse. Dansen, drinken, dansen. Lullen met een vriendin van Rein. Wacht. Daar werd het interessant…

Tactisch spelen

Reinard stelde haar aan mij voor zoals dat alleen in How I met your Mother kan. Tessa was haar naam. Tessa was lekker. Een niet zo lang meisje met een mooi postuur en volle rode lippen. Ik zwijmelde een beetje weg, maar dan wel in gedachten. Ik ga niet m’n hele reputatie in een oogwenk laten verdwijnen. Rein was druk in gesprek met een of andere blondine aan de bar. Een tactvol spel, want zo kon ik Tessa beter leren kennen. Dat wilde ik graag, ik voelde het in iedere vezel van mijn lichaam. Het zal ook wel met de drank te maken hebben gehad.

Zeemlappen

Ze rookte, dus ik rookte ook. Zo stonden we buiten tegen de gevel aan. Steeds dichter naar elkaar toe. Want het was best wel koud. Van binnen had ik het overigens helemaal niet koud. Ze zoende mij op m’n wang. Dat was voor mij een startsein om een zoen terug te geven. Zo ben ik dan wel weer, die van mij was alleen niet op haar wang. Na een flink potje zeemlappen, keek ze me recht aan met haar donkerbruine ogen. Ze wilde neuken zei ze zachtjes. Prima, maar eerst moest ik even doei zeggen. tegen Rein. Hij gaf ons zijn zegen, heel vluchtig, want hij was heftig in conclaaf met de blonde dame aan de bar. Succes ermee.

Haar huis

Haar huis dus. Godverdomme, wat een teringzooi zeg. No worries, alsof mijn studentenkamer brandschoon is. Ze had in ieder geval een bed. We trokken de kleren vluchtig uit, ik wilde haar nog helpen, maar ze was zelf veel sneller. Daar stond ze. Naakt, volmaakt. Ik merkte echt dat ik het hele tafereel heel mooi vond, alleen voelde ik ook dat ik zo zat wat als een Spaans fregat. Maakt niet uit. We gaan er alsnog met de volle tachtig procent voor. Voor ik het wist waren we een. Hard en lomp, terwijl zij het uitschreeuwde. Ik kreeg  alleen steeds meer moeite om de scheepsmast overeind te laten staan. Waarom moet ik dan ook zoveel drinken?

De dildo

Ook zij merkte dat. Maar ze bleef lachen en achterlijk hard kreunen. Dikke prima.  Ze had een nieuw creatief idee en opende haar nachtkastje. Ze haalde er iets uit wat ik weleens in filmpjes op Pornhub had gezien: een voorbinddildo.  Normaal zouden er allerlei alarmbellen gaan rinkelen, maar in mijn lamme toestand wilde ik wilde haar niet teleurstellen en daarnaast wilde ik ook geen saaie conservatief zijn. Dus hop. Dauw er maar voorzichtig in schat. Dat deed ze dan ook, eerst voorzichtig daarna wat harder. Fijne pijn. Terwijl ze af en toe even flink naar mijn lul greep.

”Wat een finale!”

Het is moeilijk om toe te geven, maar ik had het best wel naar mijn zin. Zeker toen ze naar een paar minuten me nog even klaar pijpte. My god, wat een finale! Ik was in een nacht helemaal krankzinnig geworden, op haar. Tessa maakt van alles bij me los. We vielen in slaap. Het nadeel ervan is dat je daar dan de volgende ochtend ook weer wakker wordt.

Spijt?

Ik werd wakker met een ongelooflijke kut koppijn. Dat deed zeer. Tot het moment toen ineens het besef insloeg als een donderslag bij heldere hemel. Ik zag iets op haar nachtkastje liggen wat mij deed herinneren aan de afgelopen nacht. Ze gaf mij haar nummer voor een ‘volgende keer’. Buiten pakte ik mijn fiets. Ik wist niet mijn zadel zo naar kon zitten. Gelukkig ging het lopen wel redelijk. Het was een gekke avond, waar ik nog lang aan terug zal denken. Of ik spijt heb? Ja en nee. Ik ben sowieso wel van de experimenten en dit is er wel eentje van de buitencategorie. Maar ik heb het niet in de groepsapp met m’n vrienden gegooid.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: Hoe ik tijdens een onenightstand genomen werd met een voorbinddildo
Sluiten