Stoke City verdediger Ryan Shawcross krijgt dankzij Diego Costa een jaar lang gratis deodorant

thomas 12 nov 2015 Entertainment

Afgelopen zaterdag leed Chelsea alweer de zevende nederlaag van dit seizen. De met 1-0 verloren wedstrijd tegen Stoke City is weer een flinke klap voor de club uit London, en het lijkt het erop dat de mannen van José Mourinho titelprolongatie uit hun hoofd kunnen zetten. De wedstrijd van afgelopen weekend werd beslist door Marko Arnautovice maar het was niet zijn goal waar na afloop over gepraat werd. Waar het vooral over ging waren de duels tussen de “stinkende” Stoke verdediger Ryan Shawcross en zijn directe tegenstander Diego Costa.

De aanvalsleider van Chelsea staat er bekend om dat hij behoorlijk vervelend kan zijn en ook deze week liet hij zich weer van zijn slechtste kant zien. De Spanjaard probeerde zijn tegenstander uit de wedstrijd te krijgen en dat deed hij bijvoorbeeld door aan zijn oksel te ruiken en te zeggen dat hij stinkt. Beetje kinderachtig als je het ons vraagt. Gelukkig liet Shawcross zich niet gek maken en had hij Diego Costa de hele wedstrijd in zijn zak.

Ryan zelf kon het niet zo veel schelen dat Costa hem belachelijk maakte, maar zijn vrouw wilde toch even duidelijk maken dat ze er altijd voor zorgt dat haar man deo gebruikt. Ze gooide daarom deze foto op twitter en maakte daarmee meteen even dikke reclame voor Dove. Deze gratis reclame kon de cosmeticaproducent wel waarderen en daarom besloten ze Ryan een jaar lang gratis deo te geven. Goeie actie van Dove en natuurlijk ook een briljante stukje marketing.

Reageer op artikel:
Stoke City verdediger Ryan Shawcross krijgt dankzij Diego Costa een jaar lang gratis deodorant
Sluiten