Dit is de keiharde Star Wars Death Trooper Python helm van $3.000 dollar

Redactie 9 jun 2017 Entertainment

Als je Star Wars: Rogue One niet gezien heb ben je een sicke introductie misgelopen van de coolst eruitziende badboys ooit in de film serie: de Death Troopers. Volledig uitgerust in zwart komen deze sinistere Stormtroopers zo hard en badass als gezichtloze elite soldaten ooit geweest konden zijn. Vooral die helmen zouden je doen trillen op je melkflessen. Elemnt, een accessoire fabrikant, heeft deze helmen nog zieker gemaakt met hun collectors edition Death Trooper helm.

Gebaseerd op de originele vorm die gebruikt werd om de Death Trooper helmen te maken uit de film hebben de gasten van Elemnt hun helm in python huid gehuld. Ja, dat lees je goed. Het exterieur van de helm is volledig identiek aan die uit Rogue One en is gemerkt met het logo van Elemnt in 24k goud.

Hij komt in een doorzichtige box met zwarte basis voor de display maar je kan hem ook op je kop zetten en de blitz maken op Halloween aangezien hij volledig functioneel en draagbaar is. Als je dit unieke Star Wars collector’s item wilt kost het je wel $3.000m0. Maar ja, ben je nou fan of niet?

Reageer op artikel:
Dit is de keiharde Star Wars Death Trooper Python helm van $3.000 dollar
Sluiten