Star Wars: Battlefront II gaat de game worden waarop wij hebben gewacht

Redactie 18 apr 2017 Entertainment

Ongeveer anderhalf jaar geleden werd de reboot van Star Wars Battlefront gelanceerd. Een dikke shooter gebaseerd op de Star Wars franchise. De game was succesvol maar had zo zijn tekortkomingen. Zo was voor veel gamers het totaalaanbod te beperkt en leek het alsof de uitgevers gamers in een positie plaatste waar zij wel nieuwe content moesten kopen.

Ook was er geen noemenswaardige single-player mode en dat was toch erg jammer. Nu komt Star Wars: Battlefront II uit en het beloofd alle verwachtingen te evenaren of zelfs te overtreffen!

In de trailer zien we onder andere Rey, Luke Skywalker, Kylo Ren en Darth Maul. Daarmee zijn alle drie de trilogieën vertegenwoordigd in de content en dit is op het Star Wars Celebration-event duidelijk bevestigd.

Waar bij Star Wars Battlefront DICE als enige ontwikkelaar werkte, worden zij nu bijgestaan door Motive en Criterion. Mat Everett van Electronic Arts zei tijdens een panel op het evenement: “Zo combineren we de ervaring die DICE met het maken van grote multiplayer-games heeft, met de ervaring die Motive heeft op het gebied van actiegames met een verhaal, en de ervaring van Criterion met racegames.”

De studio’s werken met zijn drieen samen en dat kan in alle opzichten alleen maar leiden tot een betere game. Wij zijn heel benieuwd en de trailer ziet er fantastisch uit!

Reageer op artikel:
Star Wars: Battlefront II gaat de game worden waarop wij hebben gewacht
Sluiten