Vrouw stuurt man 65.000 berichtjes na allereerste date

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

Iedereen kent wel iemand die zoveel stalkt, dat het eigenlijk niet meer gezond is. Dan hebben we hier wel een gevalletje heel extreem stalken. 65.000 berichten binnen een paar maanden tijd. Het lijkt onmogelijk, maar met 500 berichten per dag moet het te doen zijn.

We doen het allemaal wel eens, we zoeken die ene lekkere chick op Facebook of Instagram op en kijken wat ze allemaal doet. Helemaal niks mis mee joh! Deze dame heeft dus wel hele extreme feelings voor de man in kwestie. Ze werd zelfs meerdere keren opgepakt.

500 berichtjes per dag

Het begon allemaal op een datingsite. De 31-jarige Jacqueline Ades uit Arizona ontmoette de man na een leuk gesprekje en de date was best gezellig. Daarna liep het nogal uit de hand. De vrouw was zo blij met meneer dat ze hem nogal begon te stalken. Soms waren er dagen bij waarop de vrouw 500 berichtjes per dag stuurde. Dan staat je mobiel toch op roodgloeien? Tering, dan neem je een mobiele vibrator mee in je broekzak.

‘Ik wil in je bloed baden’

De politie is de afgelopen maanden vier keer ingeschakeld omdat de vrouw meerdere malen bij de man thuis en op zijn werk verscheen. Zelfs toen de man op vakantie was, brak de stalkmevrouw in zijn huis. Vanuit een rustig oordje  bekeek de man de beveiligingscamera’s en belde hij de politie op. Op de voorstoel van Jacqueline’s auto lag een slagersmes. Damn. Nadat ze werd vrijgelaten door de politie stuurde de vrouw dreigende berichten als ‘ik wil je lichaamsdelen hebben’ en ‘ik wil in je bloed baden’. Leipe shit ouwe! Toch wel een no-go voor een date, niet?

Reageer op artikel:
Vrouw stuurt man 65.000 berichtjes na allereerste date
Sluiten