5 dingen die we zouden doen als we de Staatsloterij zouden winnen

redactie 4 dec 2018 Entertainment

Stel dat je de Staatsloterij oudejaarstrekking 2018 wint, wat zou je als eerste doen? Wat als je ineens een paar miljoentjes rijker bent? Je hebt er vast al eens over nagedacht. Wij in ieder geval wel. En als je onze wilde dromen zou beperken tot vijf dingen die we mochten doen van onze jackpot, dan zouden dat deze zijn. We hebben namelijk even op een rijtje gezet waar wij onze miljoenen aan zouden verbrassen.

We snappen natuurlijk dondersgoed dat het wellicht slim is om te sparen, schulden af te lossen en aan je toekomst te denken. Maar met een paar miljoen op de bank moet dat wel goedkomen. Weg met verantwoordelijkheid, gewoon lekker uitgeven die hele bende. Je hebt tenslotte niks aan een goed gevulde portemonnee als je zelf al drie meter onder de grond ligt. Het leven is een feestje en met een paar miljoen kun je flinke slingers kopen.

1. Riante villa

Staatsloterij miljoen loterij jackpot
Foto: Pixabay

Sommigen zouden wellicht hun hypotheek afbetalen. Wij niet. Wij zouden onze huidige woningen gewoon weer lekker de markt op knallen en op zoek gaan naar iets groters. Een dikke villa. Misschien in het buitenland of zo. Tuurlijk, als je voor zo’n riant stulpje gaat ben je wellicht direct al een deel van je prijs kwijt, maar ja, je hebt toch meer dan genoeg, dus wat kan het jou verrekken? Bovendien is een huis natuurlijk niet zomaar iets, daar mag best flink in geïnvesteerd worden.

2. Dikke bolides

Met een paar miljoen wordt shoppen voor een nieuwe wagen opeens toch een stuk leuker. Tuurlijk, je kunt een gigabedrag uitgeven aan een of andere fancy hypercar, maar wij zouden het anders doen. Je kunt namelijk net zo goed direct een hele autovloot aanschaffen. Onze oprit zouden we waarschijnlijk vullen met een BMW M4, Range Rover Velar, de nieuwe Bentley Continental GT en een Porsche 911 GT2 RS. Oh, en een Mercedes-Benz G 500 4×4² voor het geval dat we een keer echt offroad willen. Dan is de garage wel mooi gevuld, niet?

3. De gulle jongen uithangen

Nadat we al deze dure hebbedingetjes op onze naam hebben staan is het tijd om aan onze naasten te denken. De hypotheken van je broers en zussen kunnen er wel vanaf. Misschien een studietje hier en daar betalen voor een ander. Of, je organiseert een vriendenweekend naar het buitenland. Alles erop er eraan. Dikke hotels, zuipen voor het leven en met veel te dure cadeaus weer huiswaarts keren. Dat moet vast goed voelen. Een beetje iets voor een ander doen is niet verkeerd. Zeker niet als je altijd nog een flinke som geld achter de hand houdt om je eigen fantasieën tot werkelijkheid om te toveren.

4. Meedoen aan StreetGasm

Staatsloterij miljoen loterij jackpot
Foto: StreetGasm

Om toch nog even onze eigen wensen tegemoet te komen, zouden wij ook maar direct lid worden van StreetGasm. We hebben inmiddels genoeg dikke wagens op de stoep staan om eens mee te doen aan een van deze legendarische rally’s. Lekker met een vriend, of je vriendin, met talloze andere supercars een road trip maken door de mooiste steden. Dit terwijl je van het luxueuze uitgaansleven geniet. Livin’ the good life.

5. Een maandenlange reis maken

Die Franse camping kan de pot op. Vanaf nu ligt de hele wereld binnen handbereik. Om even bij te komen van het winnen van de jackpot is het verstandig er even tussenuit te knijpen. Nou ja, even? Waarom maar even? Hoppa, boek maar gewoon een enkeltje naar een of ander tropisch strand, en dan zie je wel weer wanneer je zin hebt om naar ons koude kikkerlandje terug te keren.

Blijven fantaseren

Eigenlijk kunnen we hier wel uren over door fantaseren. Maar die tijd kunnen we beter besteden aan het kopen van nog een paar staatsloten. Daarmee vergroten we ook weer de kans dat het hierboven genoemde nog werkelijkheid wordt. Als we winnen merk je dat vanzelf. Dan zie je de volgende keer een met FHM-logo’s bedrukte BMW M4 meedoen aan StreetGasm, terwijl wij strooiend met geld van plek naar plek rijden.

Reageer op artikel:
5 dingen die we zouden doen als we de Staatsloterij zouden winnen
Sluiten