De overheerlijke Sriracha saus nu in de vorm van een borrelnootje

Sriracha is leven. Lekker met knoflooksaus over je broodje shoarma of bij je tosti. Waar past de saus der sauzen eigenlijk niet bij? Daarom sprongen wij ook een gat in het dak toen we de Sriracha Peanut Crunch, oftewel Sriracha borrelnootjes, zagen liggen bij de Jumbo.

Sriracha gecoate pinda’s

Een beetje Sriracha over de pindakaas bij de lunch was al alsof er een engeltje over je tong piest. Dit is toch echt de overtreffende trap. De saus maakt nu zelfs het het meest gemiddelde borrelnootje weer speciaal. De nieuwe borrelnootjesfabrikant Mi-tsu-ba zet zich lekker op de kaart zo. Het Aziatische merk voegt eindelijk een beetje pit toe na de eindeloze Aziatische snacks zoals rijstkoekjes. Het borrelmerk heeft verder nog tien andere producten. Allemaal geïnspireerd op verschillende plekken in Azië. Zo klinkt de Red Curry Crispies ons ook erg goed in de oren. Om nog maar niet over de Wasabi Crunchy Peas te spreken.

Zit er een goeie smaak aan dan?

Als je van pittig houdt (wij nemen aan van wel, anders ben je geen liefhebber van Sriracha) dan JA! Het nootje brand lekker na in je keel. De oh zo geliefde Sriracha smaak is gelukkig zeer aanwezig en zit er een goeie crunch aan het nootje. Als je de hele avond door de borrelnootjes in je mik hebt lopen stouwen, adviseren wij wel om de volgende ochtend goed je kamer te laten luchten. Anders dan de saus zelf, zit er een enorme knoflooksmaak aan. Die lekker lang blijft hangen. Maar zoals we weten, combineer dit lekkere borrelnootje met een goed biertje en het is genieten geblazen. Onthouden voor de VrijMiBo!

Een zakje van deze overheerlijk gecoate pinda’s kost slechts 1,89 euro bij de Jumbo.sriracha

Reageer op artikel:
De overheerlijke Sriracha saus nu in de vorm van een borrelnootje
Sluiten