Zweetknaap neemt legday iets te serieus met horrorblessure tot gvolg

Redactie 28 mrt 2017 Entertainment

Beunen in de sportschool, aan de gewichten hangen, kreunen op de loopband en letten op je voeding. Het leven van een sportschoolknaap gaat niet over rozen en staat bol van het zweten, afzien en resultaten boeken.

Gelukkig zijn er ook nog #fitgirls die het verblijf in de zweetkelder een stuk beter te verdragen maken, het uitzicht is dan in ieder geval prettig. Al dat strijden in de gym moet natuurlijk wel iets opleveren, anders zit je voor niets al je geld in shakes, kip met rijst en je sportabo te steken.

Gym GIF - Find & Share on GIPHY

Deze man wilde boven alles stappen maken in de sportschool, de gains zijn nodig om komende zomer strak over het strand te kunnen lopen en de dames te imponeren met een afgetraind wasbordje.

Helaas nam deze knul legday iets te serieus. In zijn poging zijn benen tot maximale proporties op te pompen, zijn ego te liften en zijn fysieke gesteldheid te slopen, slaagt hij met vlag en wimpel. De zware gewichten doen ongenadig hard hun werk. De komende maanden zal deze man alleen zijn rechterarmpje kunnen trainen.

Injury during leg workout in the gym .. BARODA… Plz dikhawe me heavy weight na kare jitna power ho utna hi weight use kare trainer ki dekh rekh me…

Geplaatst door Syed FA Ahmad op zaterdag 25 maart 2017

Reageer op artikel:
Zweetknaap neemt legday iets te serieus met horrorblessure tot gvolg
Sluiten