Sports Illustrated pakt uit met drie dampende cover babes voor nieuwe Swimsuit Edition

webredactie 15 feb 2016 Girls

De Swimsuit Edition van Sports Illustrated is elk jaar weer iets om vol vreugde naar uit te kijken. Dit jaar is daar geen uitzondering op. Het tijdschrift heeft ons namelijk gezegend met niet één, niet twee, maar drie (3!) cover dames en daar kunnen wij niets anders dan gelukkig van worden.

De drie prachtige vrouwen die op de covers verschijnen zijn: Ronda Rousey, Ashley Graham en Hailey Clauson. Ronda Rousey ken je waarschijnlijk al. De brede, gespierde chick is een gevreesde MMA-fighter en daarnaast nog eens bijzonder appetijtelijk ook. Op haar cover is ze te zien in een badpak dat op haar naakte lichaam is geschilderd. Ook wel bekend onder de noemer bodypaint.

Hailey is een Amerikaans model dat gewoon heerlijk is om naar te kijken, zeg maar de Ferrari-cover van de drie. En tot slot hebben we nog Ashley Graham. Het feit dat er drie cover babes van stal zijn gehaald is niet de enige primeur voor het tijdschrift. Ashley is namelijk het eerste plus-size model dat op de cover siert. Eindelijk een madame met wat vlees op de boten! 

Onze favoriet is Hailey Clauson. Dat begrijp je meteen als je haar zinnenprikkelende shoot met het tijdschrift ziet. Wat. Een. Vrouw. Geniet van de foto’s en de behind the scenes clip waar je tampeloeris van gaat tintelen.

 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

En de niet te missen video! 

Reageer op artikel:
Sports Illustrated pakt uit met drie dampende cover babes voor nieuwe Swimsuit Edition
Sluiten