Spiksplinternieuwe Transporter krijgt dikke roestcamouflage

koen 20 jul 2015 Machines

Het geluk kan niet op. Je hebt net een nieuwe bolide aangeschaft en je bent zo blij als een kind die zojuist van Sinterklaas een K’NEX Rollercoaster-pakket heeft gekregen. Het eerste wat jij natuurlijk wil doen is je nieuwe speeltje tonen aan de rest van de wereld. Waar vroeger de hond ervoor zorgde dat jij slapeloze nachten had, omdat die kleine viervoeter nog wel eens voor schade kon gaan zorgen aan jouw net opgebouwde rollercoaster, ben jij nu als de doods dat iemand schade maakt aan jouw nieuwe, glimmende wagen. Of erger nog: dat iemand ‘m jat. Bang als jij bent durf jij jouw auto nu nergens neer te zetten. Wat nu? De gasten van het Schotse Clyde’s Wraps hebben daar een vette en bovenal authentieke oplossing voor bedacht.

Wat deze gasten gedaan hebben? Deze dudes hebben een nieuwe Volkswagen Transporter voorzien van een compleet verroest uiterlijk. Want ja, wat valt er te halen bij een vierwieler vol met roest? Dat moeten zij ook hebben gedacht. Wees gerust, er is geen één of andere toxic zuur over de auto heen gegooid om tot het gewenste resultaat te komen. De Transporter is voorzien van stickers. Het vette is ook nog dat de ‘roest’ niet zomaar lukraak is opgeplakt. Met verschillende metingen hebben de gasten van Clyde’s Wraps nauwkeurig bepaald waar de roest moet komen te zitten en hoe het er ongeveer uit zou moeten komen te zien.

Een vet detail! Deze camouflage ziet er zo gelikt uit dat het slechts drie (!!!) dagen duurde voordat de politie hen aanhield met de vraag waarom de auto er zo belabberd uitziet. Beter resultaat kun je niet krijgen. Deze dude kan dus voortaan zijn Transporter gerust een nachtje midden in Osdorp neer zetten.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Reageer op artikel:
Spiksplinternieuwe Transporter krijgt dikke roestcamouflage
Sluiten