Speel de tofste games op de Ubi Summer Camp: Wij geven kaarten weg

Redactie 31 jul 2017 Entertainment

Ubisoft is één van de grootste en bekendste game-uitgevers ter wereld. De uitgever ken je van games als Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia, Rayman, Rainbow Six en nog veel en veel meer. De aankomende maanden gaat het bedrijf ook weer een aantal toffe games uitgeven, waar wij niet meer op kunnen wachten.

Voordat het zover is, houdt het bedrijf zijn jaarlijkse Ubi Summer Camp. Op het hoofdkwartier van Ubisoft, in de buurt van Utrecht, nodigt het bedrijf fans uit om samen een toffe gamemiddag/avond te houden. Samen met anderen speel je de games uit het heden, het verleden en misschien ook wel de toekomst. Tijdens het event word je als deelnemer in de watten gelegd met eten en drinken, zijn er diverse competities waarbij je van alles en nog wat kunt winnen en zul je, als we Ubisoft een beetje kennen, zeker niet met lege handen naar huis gaan.

Ben jij een echte gamefan? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk voor donderdag 10 augustus een winnaar naar het hoofdkwartier sturen die samen met een vriend of vriendin van 17:30 tot 21:00 uur helemaal los mag gaan. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar jelle@wayneparkerkent.com, waarin je aangeeft dat je op die dag en dat tijdstip beschikbaar bent en kan afreizen naar het hoofdkwartier in de buurt van Utrecht. Vervolgens kiezen wij iemand uit, die een onvergetelijke gamedag krijgt.

Reageer op artikel:
Speel de tofste games op de Ubi Summer Camp: Wij geven kaarten weg
Sluiten