Jochie haalt geintje uit en trakteert klas en leraar op spacecake

Redactie 1 dec 2017 Entertainment

Weet je nog dat je vroeger jarig was en de klas mocht trakteren op wat lekkers? Jij samen met je moeder dropveters met Nibbit Rings rijgen. Een doosje Merci mee voor de leraren. Waarna je een vriendje mocht uitkiezen om de klassen mee rond te gaan, om vervolgens de hele ochtend weg te blijven. Mooie tijden.

In het Franse Mennecy mocht een 15-jarig ventje van de gymleraar ook wat lekkers meenemen voor de klas om zijn verjaardag te vieren. De bijdehante puber maakte van die gelegenheid gebruik om voor de hele klas chocoladecake mee te nemen. Maar dan wel van die chocoladecake waar je sloom van wordt, honger van krijgt en die lachkicks oplevert. Haha! Dan ben je niet bang hoor hé.

Met de nodige gevolgen. De leraar kreeg grote donkere kringen onder zijn ogen en een zweetaanval, kinderen kregen zieke lachkicks en anderen vielen zelfs in slaap. Een leerling vertelt hoe het er vervolgens aan toeging in de klas. “Het werd erger en erger. Op een bepaald moment begon ik zo hard te lachen, dat ik niet meer kon stoppen. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen.”

Toen een van de leerlingen thuiskwam met dorst, nog meer honger en daarna gelijk in slaap viel begon de vader van het kind iets te dagen. Die herkende de symptomen waarschijnlijk, waarna z’n moeder het kind even meenam naar de dokter. En ja hoor, uit de test bleek er cannabis in zijn urine te zitten. Na een stevige ondervraging, kwamen ze bij de chocoladecake terecht. “De chocoladecake zag er normaal uit. Hij had een beetje een rare smaak, maar we aten het op”, aldus de leerling.

Ook andere ouders hadden door dat hun kinderen zich wat vreemd gedroegen, waarna de aap uit de mouw kwam. Echt grappig vonden ze het niet, want enkele ouders stapten naar de politie. Het geintje heeft gevolgen voor de belhamel, want hij is geschorst van school. Desalniettemin haalt hij met zijn grap wel het wereldnieuws en heeft hij de rest van z’n leven een mooi verhaal te vertellen, en da’s ook wat waard.

ballinnn.com

Reageer op artikel:
Jochie haalt geintje uit en trakteert klas en leraar op spacecake
Sluiten