Spaanse bruid bezwangerd door lilliputter op vrijgezellenfeest

koen 15 okt 2014 Entertainment

Het is een traditie. Bij een trouwerij wordt een vrijgezellenfeest georganiseerd. De matties bij de bruidegom, de beste vriendinnen bij de bruid. Dat laatste gaat samen gepaard met zoveel mogelijk alcohol, een hoop objecten in de vorm van een penis en minimaal één stripper. 

Bij een Spaans vrijgezellenfeest waren alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde party vol lol en vertier. Een hoop drank, een hoop pennissenattributen én een stripper. Een lilliputterstripper nog wel. Bonus!

Supergezellig, maar negen maanden later is gebleken dat het niet is gebleven bij alleen een striptease van de kleine man. De vrouw claimde aanvankelijk dat ze zwanger was geworden was tijdens de huwelijksnacht. Totdat er een kind de wereld inkwam met het syndroom van Hunter aka dwerggroei.

De vrouw kon haar geheim niet meer voor zich houden en biechtte in tranen op dat ze de dag voor het huwelijk met een andere man naar bed was geweest. Juist, met de dwergstripper die op haar vrijgezellenfeest aanwezig was. Oei!

Reageer op artikel:
Spaanse bruid bezwangerd door lilliputter op vrijgezellenfeest
Sluiten