De Sony Extra Bass SRS-XB40 is de perfecte speaker voor jouw fissa

Redactie 8 jun 2017 Entertainment

Wij bij FHM houden we wel van een feestje. Elke vrijdag gaat het dak er af bij de vrijmibo en als we een keer een fissa organiseren dan komen de mooiste vrouwen van het land gezellig mee dansen en knallen we de hele nacht door. Hoe dat eruit ziet? Kijk maar naar de aftermovie van de FHM500 Launchparty. Afijn, geen party zonder muziek en dat zit bij ons wel goed. Wij hebben een hele lading staan van de Sony Extra Bass SRS-XB40 partyspeakers en die knallen nog harder dan de bazen van de dansvloer.

Hij is speciaal gemaakt voor dancemuziek en de EXTRA BASS-technologie maakt de muziek letterlijk voelbaar. Al helemaal wanneer je meerdere boxen (tot wel 10) met elkaar connect via de Wireless Party Chain. Ziek toch. Thuis, in het park of zoals wij op kantoor, de SRS-XB40 partyspeakers staan garant voor een goed feestje. Oh en, de batterijduur van 24 uur is ook behoorlijk nice.

Een aantal eigenschappen van deze ultieme box:

Flitsende ingebouwde discolichten
Dit apparaat knalt op de beat lichten door de ruimte via kleurenledjes, een strobe en een speakerlicht die alle kleuren van de regenboog schijnen. Zonnebril op en gaan met die banaan.

Waterbestendig design
“Life isn’t about waiting for the storm to pass, but about dancing in the rain”. Dus wat doet Sony? Maakt hun box IPX5-waterbestendig. Dus alle chicks die deze quote op hun Instagram, Twitter of Facebook hebben gegooid: haal deze ultieme box en begin te dansen in de regen.

Wireless Party Chain
Verbind tot wel 10 draadloze speakers via Bluetooth en de muziek en lichten worden gesynchroniseerd. Zo bouw je die echte fissa der fissa’s!

HIER koop je deze top box!

Reageer op artikel:
De Sony Extra Bass SRS-XB40 is de perfecte speaker voor jouw fissa
Sluiten