Sommige vrouwen raken opgewonden door zichzelf te bekijken

Redactie 5 mrt 2017 Entertainment

Je kan opgewonden worden van veel dingen. Voor de één is dat een mooi setje tenen, voor de ander een opblaasbare pop. De status quo-mensen raken opgewonden van een medemens en de niet-status quo-mensen van robots en ballonnen en shit. Daar houden wij ons maar even afzijdig van. Nu blijkt dat veel vrouwen opgewonden raken van wat ze zien in de spiegel.

Volgens Dr. Michael Aaron, een therapeut en schrijver van Modern Sexuality: The Truth about Sex and Relationships, is het helemaal niet raar voor een vrouw om zich aangetrokken tot zichzelf te voelen. Het fenomeen staat bekend als autoseksualiteit en hoe narcistisch het ook klinkt, om seks met jezelf te willen valt dat dus nog onwijs mee. “It is very common for people to be aroused by themselves (to varying degrees),” verteld Dr Aaron aan Refinery 29. “Some experience it more like an orientation, in that they feel more aroused by themselves than by others.”

megan_fox_18

Een andere psycholoog, Dr. Leon F. Seltzer, geeft aan dat de makkelijkste manier om te checken of je chick autoseksueel is door te kijken naar haar masturbeer gewoonten. Ligt een vrouwtje elke avond hele mixtapes bij elkaar te dj’en terwijl ze zichzelf inbeeld? Ja dan is ze autoseksueel. No worries, officieel zijn vrouwen pas echt autoseksueel als zij niet echt seksueel reactief op anderen zijn maar wel heel goed reageren op eigen aanraking. Een vrouw mag natuurlijk best een beetje op zichzelf geilen maar op het moment dat ze een potje hete seks afwijst om vervolgens voor de spiegel eens flink te gaan liplezen in blindenschrift dan zouden wij wel wat vragen gaan stellen.

FUI3RXd
Reageer op artikel:
Sommige vrouwen raken opgewonden door zichzelf te bekijken
Sluiten